Cégünk kül- és beltéri tűzijátékok tervezésével és kivitelezésével, valamint pirotechnikai anyagok raktározásával, export&import tevékenységgel foglalkozik. Emellett széles skáláját kínáljuk a legkülönbözőbb pirotechnikai termékeknek, mely a legigényesebb szakmai közönséget is kielégíti. Az országban egyedülálló módon nem a szokványos, „hagyományos kínai pirotechnikai anyagokat” használjuk látványtervünk összeállításánál, hiszen idén került elsőként északkelet-magyarországi raktárunkba Angliából és Olaszországból importált tűzijátékok hatalmas választéka, a világ tűzijáték ranglistáján első helyet kiérdemlő angol cég a már sokat látott látványelemekkel össze nem hasonlítható élményt nyújt!

Páratlan látvány és élmény

Az idén importálásra kerülő innovációs technológia már jelen van Magyarországon,2017 januárjától. Összeállított tűzijáték esetén a legmodernebb eljárás és a speciális, más tűzijáték fajtával össze nem hasonlítható bombákat és tölteteket használunk a legszebb, legkülönlegesebb látvány érdekében.

Teljes körű ügyintézés

  • A szükséges hatósági engedélyeztetést teljes mértékben intézzük (engedély megkéréséhez szükséges idő: a tervezett rendezvény előtt min. 30nap).
  • Zenei aláfestést magas szakmai hozzáértéssel gondos tervezés alapján, a legmodernebb technológiával ingyen mellékeljük (zenés tűzijáték esetén a hangosítás kivitelezése a megrendelő feladata, mi csak a zenei CD-t biztosítjuk.)

Rövid látványcsomag tartalom ismertetése

Tűzijátékaink minden esetben több fajta látványtechnikai effekttel rendelkeznek, itt megemlíteném a CSENDES kezdést ami csodálatos arany, ezüst esővel, és szászkerék bombateleppel kezdődik, ezt követi a HANGOS PERCEK, amikor már a show ténylegesen elkezdődik és a legszebb legkülönfélébb durranó bombákat, gömb bombákat, különleges technológiával készült fátyol üstökösöket juttatjuk a levegőbe.